Redenen om een VPN te gebruiken

Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende redenen waarom je een VPN kunt gebruiken:
1. Anoniemer zijn online (IP-adres verbergen)
2. Beschermen tegen hackers
3. Veilig openbare wifi gebruiken
4. Toegang krijgen tot meer streamingdiensten
5. Censuur omzeilen
6. Veilig en anoniem downloaden
7. Voorkomen dat bedrijven je volgen
8. Geld besparen (locatie-specifieke prijzen)

Doordat verschillende persoonlijke gegevens niet bij websites bekend worden, geniet je via een VPN meer online anonimiteit, bijvoorbeeld op Google. Door de extra veiligheid die je met een VPN hebt, kun je onder andere veiliger openbare wifinetwerken gebruiken.

Daarnaast kun je met een VPN content unblocken. Het geeft je zogezegd meer vrijheid. Zo kun je geografische blokkades omzeilen, waardoor je inhoud kunt bekijken die normalerwijze niet beschikbaar is voor jou.
Een VPN is erg nuttig in landen met censuur.
Ga naar de site VPNgids.nl om alle ins & outs hierover te lezen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.