VPN: een absolute must!

“Waarom moet ik een VPN gebruiken?” vraag je je misschien af.
Een VPN (Virtueel Privè Netwerk) versleutelt je internetverkeer en stuurt het via een beveiligde verbinding, een zogeheten VPN-tunnel, naar een VPN-server. Hierna gaat jouw dataverkeer pas verder naar zijn uiteindelijke bestemming (de website of de pagina waarmee je wilt verbinden).

Je wilt niet dat andere partijen aan jouw dataverkeer kunnen aflezen welke websites je bekijkt en dat je met bitcoin bezig bent. Een VPN is als de sloten op de deuren van jouw huis en de gordijnen die je dicht doet: wat jij doet is jouw zaak en van niemand anders.

Samengevat kun je stellen dat een goede VPN voor drie ‘hoofdvoordelen’ zorgt:
-Meer online privacy en anonimiteit.
-Verbeterde online veiligheid.
-Extra vrijheid online.
Een betrouwbare en effectieve VPN doet dit voornamelijk door middel van sterke encryptie protocollen en het veranderen van je IP-adres.
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.