Bitcoin (on-chain) non-custodial wallet aanmaken

Wil je een bitcoin wallet opzetten? We hebben een stappenplan gemaakt om je door het proces te loodsen waarin je je eerste wallet app gaat installeren en vervolgens daarmee een nieuwe wallet creëert.

Het proces bestaat uit de volgende punten:
Ga naar de app store of google play en installeer de wallet app (bijvoorbeeldBluewallet of AquaWallet)
-Start de wallet app
-Nieuwe wallet aanmaken
-Private keys opschrijven en de private keys controleren op eventuele (spel)fouten!

Nu is je wallet klaar voor gebruik, maar voor de veiligheid dubbelcheck je eerst of de private keys correct zijn opgeschreven door de herstelprocedure uit te voeren. Zodra je het proces doorlopen hebt en zeker weet dat de private keys werken, kan je beginnen met bitcoin te verzamelen!

Meer weten over het downloaden en installeren van jouw wallet?
Ga naar de ‘Bitcoin (BTC) wallet installeren en gereed maken binnen 10 minuten’ pagina om direct aan de slag te gaan.

NB: ga je grote bedragen opslaan in bitcoin? Dan heb je een Hardware Wallet nodig om dat op een veilige manier te doen.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.